NOR CURIER 930X122

cadavru

politia

TERIFIANT! MOARTE NATURALĂ SAU CRIMĂ?

Poliția Municipiului Pitești a fost sesizată prin Dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112 că pe un teren viran se află cadavrul unui bărbat.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

O echipă a Poliției s-a deplasat la fața locului. Cadavrul era într-o stare avansată de descompunere. Este motivul pentru care oamenii legii nu au putut identifica eventuale semne de violență care să conducă la concluzia că ar fi vorba de o crimă. Urmează ca rezultatele necropsiei pe care o vor face specialiștii de la Serviciul de Medicină Legală Argeș să arate cauza exactă a decesului.

Verificările ulterioare au dus la stabilirea identității celui decedat: o persoană în vârstă de 74 de ani din comuna Bradu, localitate vecină cu Piteștiul, care dispăruse de la domiciliu pe 6 septembrie.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90