Donaris 930 x 122

centenar

FOST PRIMAR, „PITEŞTEAN CENTENAR”

Lista „Piteştenilor centenari” – un titlu introdus de Primăria Piteşti anul trecut – se îngroaşă. De această dată avem de-a face cu un fost primar de comună, care a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani! Este vorba de Marin Gloabă, născut pe 27 noiembrie 2014 în comuna Dăneasa din fostul raion Drăgăneşti-Olt.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Conform datelor furnizate Primăriei odată cu cererea depusă luna trecută, Marin Gloabă a fost pentru o perioadă primar al comunei natale, după care a preluat conducerea Comitetului Provizoriu din Drăgăneşti-Olt. Ulterior el a ajuns preşedinte al Cooperativei de Consum din același raion. Bărbatul, care este și veteran de război, s-a stabilit în Piteşti în urmă cu mai mulţi ani şi locuieşte într-un bloc din zona străzii Pătraşcu Vodă.

Va primit din partea municipalităţii suma de 1.000 de lei, dar şi o diplomă, un tort, şampanie şi albume cu imagini reprezentative din municipiul Piteşti.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90