930 x122 grota rece

piața prundu

(VIDEO) PIAȚĂ PUSTIE ÎN PITEȘTI. RISC DE DEMOLARE

Piață pustie în Pitești. Piața Prundu este una dintre cele două piețe agroalimentare din Pitești care ar putea fi desființată.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Motivul? Gradul mic de ocupare. Ocolită de producători, comercianți și cumpărători, piața din Prundu, ca și piața din Războieni, riscă demolarea. În cel mai bun caz, potrivit conducerii Primăriei, spațiile și activitatea din cele două piețe ar urma să fie serios restrânse.

Imaginile pe care vi le prezentăm le-am filmat recent în Piața Prundu într-o zi de lucru, la orele prânzului. După cum puteți vedea, piața este efectiv pustie.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Cartierele Prundu şi Războieni se află foarte aproape de mari centre comerciale, acolo de unde cetăţenii preferă să îşi facă aprovizionarea, iar pieţele clasice suferă acut din cauza lipsei de comercianţi şi de clienţi.

Conform primarului Cornel Ionică, în fiecare dintre cele două piețe gradul de ocupare se ridică la doar 10%. „Vom vedea dacă pieţele respective își mai justifică existența sau dacă nu cumva activitatea lor trebuie restrânsă sau desființată. Sunt cheltuieli mari de întreţinere!”, declara Cornel Ionică în urmă cu câteva zile pentru ePitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90