Donaris 930 x 122

accident

(VIDEO) TRAGEDIE ÎN BUDEASA. CE RISCĂ ȘOFERUL VINOVAT

Tragedie în Budeasa. Ce riscă șoferul vinovat. Șoferul care a provocat teribilul accident de ieri de pe drumul județean 703K în comuna argeșeană Budeasa (satul Valea Mărului) este cercetat în libertate. Suferind doar escoriații și un atac de panică, șoferul nu a avut nevoie de spitalizare.

Citiți și: Pitești. Accident deosebit de grav, în Trivale! Un motociclist este implicat!

Este acuzat de omor din culpă și de vătămare corporală din culpă. Pentru prima faptă riscă o condamnare la închisoare între 1 și 5 ani, iar pentru vătămare corporală din culpă, între 3 luni și 1 an de închisoare. În cazul unei eventuale condamnări, va efectua pedeapsa cea mai grea. În vârstă de 21 de ani, din Pitești, șoferul are carnet de conducere de 3 ani.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

Amintim că autoutilitara cu pâine și produse de panificație pe care o conducea a intrat pe contrasens, lovind frontal un autoturism Dacia Solenza, care circula regulamentar. În autoturism se aflau doi frați, din satul Zărnești al comunei argeșene Mălureni. Unul dintre ei, șoferul, în vârstă de 24 de ani, a murit. Celălalt, de 23 de ani, a fost grav rănit și se află acum internat la un spital din București.

Surse neoficiale susțin că șoferul autoutilitarei ar fi intrat pe contrasens pentru a-și parca dubița cât mai aproape de locul în care avea de încărcat produsele. Nu circula cu viteză peste limita legală.

Detalii despre accidentul de ieri, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/video-budeasa-sofer-mort-masina-distrusa/. (Foto și video: Mihai Neacșu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90