NOR CURIER 930X122

Pitesti

(VIDEO) UPDATE: PROTEST RCA ÎN ARGEȘ. COR DE CLAXOANE

Protest RCA în Argeș. Transportatorii protestează și în Pitești și Bascov împotriva politicii autorităților în ceea ce privește tarifele polițelor RCA.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

La această oră, pe două trasee din județul Argeș șiruri de mașini grele circulă, în semn de protest, cu viteză redusă. Șoferii care participă la acțiune claxonează insistent. Ca urmare a protestului, traficul rutier se desfășoară îngreunat pe DN 65B (drumul de legătură dintre DN 65 Pitești-Slatina și autostrada A1 Pitești-București). Din aceeași cauză, și pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea pe strada Serelor din comuna Bascov se circulă îngreunat, tot cu viteză redusă, iar la ieșirea de pe autostrada A1 spre Pitești și la intrarea pe DN7 s-au format coloane de autovehicule.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Amintim că azi dimineață zeci de transportatori au protestat și în Piața „Vasile Milea”. Detalii, AICI. (Video și foto: Mihai Neacșu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3