EcoMoto 930×122

Auchan Bradu

A FOST MONTAT UN SEMAFOR CARE ÎŢI MĂSOARĂ TEMPERATURA LA AUCHAN

În urma scandalului naţional pe tema utilizării „pistolului” cu care îţi măsoară paznicii temperatura, comercianţii s-au gândit la o metodă mai discretă pentru controlul temperaturii clienţilor. De pildă, la Auchan (atât la complexul din Bradu, cât şi la cel din Piteşti) a fost montat un fel de semafor al cărui principiu de funcţionare este similar cu cel al unui termoscanner, însă din câte am văzut este mai precis şi te „citeşte” de la o distanţă mai mare.

Citiți și: Pitești. Exclusiv: Plecare ȘOC din Auchan! Acum s-a aflat!

Ieri, spre exemplu, am trecut pe lângă un astfel de dispozitiv la peste un metru distanţă. Aparatul s-a activat instantaneu şi a afişat o valoare de 36,9 grade Celsius. Faţă de ce arătau vechile aparate, acest semafor pare promiţător şi anticipăm că nu va crea atât de multe controverse. Spunem asta fiindcă mereu se vor găsi cârcotaşi şi adepţi ai unor teorii conspiraţioniste care ar putea contesta şi un banal aparat pentru măsurarea glicemiei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90