New Profesional Consult 930 x 122

permise auto

SOLUȚIE PENTRU HAOSUL DE LA „PERMISE”: GARDURI DE PROTECȚIE PÂNĂ LA CEC

Prefectul de Argeș, Emanuel Soare, a anunțat o primă soluție pentru gestionarea haosului de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, acolo unde a devenit regulă ca oamenii să stea cu orele la rând (impropriu spus).

Citiți și: Argeș: Punct nou de Înmatriculări și Permise Auto, funcțional de astăzi

„La permise s-au montat garduri de protecție ale Jandarmeriei pentru gestionarea aglomerației. S-au întins până la CEC, în stânga și până la sala de examinare, în dreapta. În fiecare zi vor fi echipe de jandarmi care vor asigura distanțarea celor care așteaptă acolo. Ar fi foarte ușor pentru noi să închidem activitatea de acolo, dar dorim, în același timp, să continuăm să furnizăm aceste servicii atât de importante pentru cetațeni”, a anunțat astăzi prefectul de Argeș, Emanuel Soare.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3