EcoMoto 930×122

manager

Schimbare de director medical la Spitalul Judeţean Piteşti

Schimbare de director medical la Spitalul Judeţean Piteşti. Actualul director, dr. Gabriel Copciag, a anunţat în această dimineaţă încetarea mandatului.

Citiți și: Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean Pitești! Ce pacienți beneficiază

În locul său, după cum am aflat de la Cristina Cazacu, purtător de cuvânt în cadrul SJU Piteşti, vine dr. Costin Ştefan.

Dr. Gabriel Copciag, mesaj la final de mandat: „A fost cel mai greu an al sistemului de sănătate românesc. Am depus toate eforturile pentru depășirea situațiilor de răscruce în care ne-am găsit.”

Citiți și: Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

Mandatul de director medical al dr. Gabriel Copciag expiră luni, 22 februarie.

„Cele mai dificile momente au fost atunci când, în București, nu mai existau locuri și a trebuit să facem față unui număr mare de solicitări. Aveam singura secție de Terapie Intensivă din județ, cu 2 linii de gardă, cu 27 de paturi ATI pentru bolnavii COVID și 20 de paturi pentru pacienții non-COVID.

Rolul meu a continuat prin deschiderea și coordonarea Centrului de vaccinare din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești. Aici, până în prezent, au fost vaccinate peste 3000 de persoane, fără a fi raportate incidente”, a mai declarat dr. Copciag.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90