930 x122 grota rece

examen auto pitesti

Proba de traseu la Piteşti: Cu examinatorii din Vâlcea a crescut puternic numărul promovaţilor

Aşa cum ePiteşti v-a informat, la sfârşitul săptămânii trecute proba practică pentru obţinerea permisului s-a desfăşurat în cursul zilei de sâmbătă cu poliţişti examinatori din judeţul Vâlcea (detalii, AICI).

Citiți și: Exclusiv. Informația zilei! Unde se va susține Examenul Auto, la Pitești

Aceştia au venit la iniţiativa Prefecturii Argeş care doreşte să reducă timpii de aşteptare la Piteşti, problemă aspru criticată de candidaţi şi instructori auto deopotrivă.

 

Citiți și: Te pregătești să devii șofer? Trebuie să știi asta!

 

În urma examenului auto, ePiteşti s-a interesat şi în legătură cu rezultatele – am spune surprinzătoare!

Reprezentanţi din cadrul Prefecturii ne-au transmis că, sâmbătă și duminică, un procent de peste 50% dintre candidaţi au fost declaraţi admişi. Spre comparaţie, vineri, sub 40% din elevi au trecut proba practică.

Un alt fapt îmbucurător este că durata programării la traseu (de la prezentare şi până la stabilirea datei efective de examen) s-a redus cu două săptămâni.

Toată lumea implicată speră ca Prefecturile Argeş şi Vâlcea să continue această colaborare ale cărei prime semnale sunt pozitive.

 

 

Prefectul Radu Perianu a lăsat o „uşiţă” de ieşire, afirmând: „Vreau să fiu clar, echipa de la Vâlcea este detașată în județul nostru în acest weekend. Examinatorii nu vor fi permanent alături de cei din Argeș”.

Aşadar, nu a fost încă stabilit un grafic de lucru permanent cu examinatorii din Vâlcea.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Adică acum promovează toți proști mult mai ușor.!!! În accidente vedem numai persoane cu semnalul de începător în geam.!!!

  • Predoiu Ion Gabriel spune:

    Foarte bine , mă bucur că sa găsit o soluție.Băiatul meu a luat sala cu brio de prima dată dar a picat orașul de două ori..Nu vrea să mai dea de carnet în județul Argeș deoarece sa simțit marginalizat din toate punctele de vedere cu polițaiul din județ..
    Sper că se reglementează treburile!👍

  • Teodor spune:

    Da e adevărat că sunt multe accidente dar sa găsit un deștept ca tine sa comenteze și sa se dea marele șofer 😂😂😂😂😂😂

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3