Donaris 930 x 122

centrul cultural

Declarație dură: „Este inadmisibil să plătești din bani publici atâtea salarii!”

Declarație dură: „Este inadmisibil să plătești din bani publici atâtea salarii!”

Citiți și: Evenimente inedite, lansări de carte, recitaluri de muzică la Centrul Cultural Pitești

Florian Silișteanu a criticat astăzi activitatea Centrulului Cultural Pitești.

„Sunt convins că nu ați primit niciodată revistele culturale de pe aici sau le primiți sporadic.

Citiți și: Pitești. Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală

Nu am nimic cu doamna Carmen Salub (n.r. directorul Centrului Cultural). Doamna Ana Stan (n.r. consiler local) vine la multe evenimente, dar nu cred că v-a spus că nu sunt niciodată mai mult de 5-10 spectatori. Dar nu asta este important.

Avem 2 reviste, suntem în anul 2023, este inadmisibil să plătești din bani publici atâtea salarii unor oameni care muncesc pentru 60 de pagini o lună.

Când eram la Curierul Zilei, făceam 40 într-o seară. Totul este pe internet! Mai există această cârdășie și în țară. Nu aveți cum să nu vă gândiți mâine-poimâine… pentru că nu este posibil să plătești atâția oameni… Este o cârdășie… Sunt mai multe hârtii cu acțiuni decât oamenii care vin acolo!”, a spus Florian Silișteanu, fost jurnalist, în prezent scriitor, astăzi, în ședința ordinară în plen a Consiliului Local Pitești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Anonim spune:

    Contează și calitatea acelor pagini. Nu poți compara curierul cu o revistă de cultură. Și unde vede angajate atâtea persoane? La curier pentru un salariu minim pe economie?

  • Anonim spune:

    De ce il bagati in seama pe cersetorul asta? Ii pasa lui de banii cetatenilor? Ia intrebati primarii si politicienii din Arges, e vreunul caruia acest individ sa nu-i fi aparut in fata cu miloaga, cersind macar 50 de lei, ca sa aiba ce sparge in carciuma? Ce dracului oameni buni, nu mai faceti nicio selectie in privinta credibilitatii oamenilor? Pe cand declaratii de la Nelson Mondialu?….

  • Stefan spune:

    Bravo!
    Corect.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3