EcoMoto 930×122

centrul cultraul pitești

Pitești. Spectacol de concentrare și performanță, în Piața Primăriei!

17 mai 2024: Festivalul Internațional de Șah al Municipiului Pitești – Spectacol de concentrare și performanță, în Piața Primăriei!

Citiți și: Povestea Elisei Dumitrache de la „Brătianu”, eleva din Pitești care va cuceri Europa

Pitești Fest 2024 a debutat cu un program variat de manifestări, iar unul dintre evenimentele de seamă ale acestei sărbători este Festivalul Internațional de Șah al Municipiului Pitești.

Acest festival a adus împreună pasionați de șah din întreaga țară și maeștri internaționali, transformând orașul într-o veritabilă arenă a sportului minții.

Citiți și: Întrecere excepțională la „Brătianu”: ‘Nava Amiral’ a găzduit o competiție de elită!

Activitățile festivalului

Festivalul a inclus turnee internaționale de șah rapid și blitz, găzduite de Colegiul Național „Alexandru Odobescu”, precum și trei evenimente-spectacol în Piața Primăriei Pitești.

Aceste evenimente au fost simultane și noutatea acestei ediții – chess-boxing, o premieră pentru România!

Programul a fost:

Ieri, 17 mai, între orele 12:00 și 15:00, Piața Primăriei Pitești a devenit centrul de atracție pentru iubitorii de șah:

– 12:00 – 13:00: Primul simultan de șah, susținut de Maestrul Internațional Manea Alexandru.

– 13:00 – 14:00: Al doilea simultan de șah, susținut de Maestrul Internațional Baratoși Daniel.

– 14:00 – 15:00: Sesiunea de chess-boxing, performată de Maestrul Internațional Alexandru Manea.

Organizatori și parteneri

Evenimentul a fost organizat de Clubul de Șah ALFIL Pitești și coordonat de instructorii de șah ing. Andrei Rădulescu și dr. Ovidiu Stancu.

Partenerii acestei ediții sunt Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, și S.C. „Ideal Board Games” & Beautiful Company – Bright Solution.

Festivalul Internațional de Șah al Municipiului Pitești nu este doar un concurs, ci și o oportunitate de a celebra șahul – „jocul regilor” – și de a aduce comunitatea împreună într-o atmosferă de competiție și fair-play.

Publicul a fost să participe și să se bucure de spectacolul oferit de maeștrii șahului și de inedita sesiune de chess-boxing.

Spectacol de concentrare și performanță, în Piața Primăriei!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3