930×122 CAPRA 5

afis

DEBUT DE CAMPANIE ELECTORALĂ ÎN PITEȘTI: IOHANNIS, SINGUR PE PANOU

Astăzi a început oficial campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, primul tur de scrutin urmând să aibă loc pe 2 noiembrie, iar al doilea pe 16 noiembrie.

Citiți și: Ultima oră! Klaus Iohannis vine în Argeș!

În Piteşti au fost montate în urmă cu câteva zile panouri de afişaj electoral, dar susţinătorii celor 14 candidaţi nu se grăbesc să lipească afişele de campanie. De exemplu, singurul candidat prezent astăzi cu afișe pe panoul de lângă catedrala „Sfântul Gheorghe”, din zona Piața „Vasile Milea”, era – la ora 15 – Klaus Iohannis (Alianţa Creştin Liberală).

Pe lângă locurile de afişaj electoral, Primăria a definitivat şi delimitarea secţiilor de votare. În total, conform dispoziţiei emisă de primarul Tudor Pendiuc, în Pitești vor fi 88 de secţii de votare. Campania electorală se va încheia oficial pe 1 noiembrie, la ora 7. În ziua alegerilor, pe 2 noiembrie, se va vota între orele 7 și 21. În situaţia organizării unui al doilea tur de scrutin, campania electorală pentru marea finală va debuta pe 7 noiembrie şi se va încheia pe 15 noiembrie, la ora 7. Tot între orele 7 și 21 vor fi deschise urnele și pe 16 noiembrie.

Citiți și: Președintele Klaus Iohannis: Atmosfera se schimbă și foarte multă lume dorește să se vaccineze

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90