NOR CURIER 930X122

condoleante

MESAJ DE CONDOLEANȚE DE LA PREFECTUL DE ARGEȘ

Prefectul de Argeș, Mihai Oprescu, transmite un mesaj de condoleanțe pentru familiile celor patru persoane decedate în accidentul de elicopter de ieri.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

Amintim că printre cei patru se numără și argeșeanul Ginel Claudiu Crăcănel, din orașul Mioveni, căpitan comandor, care a fost copilot pe elicopterul SMURD prăbușit în lacul Siutghiol din Mamaia.

„În nume personal și al Instituției Prefectului-Județul Argeș, îmi exprim profundul regret pentru accidentul din județul Constanța în care patru oameni – cadre ale Ministerului Afacerilor Interne și cadre medicale – și-au pierdut viața. Dincolo de pierderea pentru instituțiile cărora cu onoare le-au servit, suferința este enormă pentru cele patru familii îndoliate, una chiar din județul nostru, motiv pentru care le transmit sincere condoleanțe și multă putere pentru ca de-acum înainte să poată cinsti memoria celor dragi. Dumnezeu să Îi odihnească în pace!”, scrie prefectul de Argeș în mesajul său de condoleanțe.

Citiți și: Un subiect delicat și sensibil pentru piteșteni: Ce se întâmplă cu Pădurea Trivale

Și președintele Consiliului Județean Argeș are un mesaj de condoleanțe: „Conducerea Consiliului Judeţean Argeş deplânge trecerea în nefiinţă a căpitanului comandor Ginel Claudiu Crăcănel, Cetățean de Onoare al oraşului Mioveni, căzut la datorie în accidentul aviatic de la Constanța. În aceste clipe încărcate de durere suntem alături de familia îndoliată şi transmitem sincere condoleanţe! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3