930×122 CUMPANA 5

proxenetism

A vrut să facă bani ușor și și-a pus iubita la ”produs”

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au soluționat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Percheziții la traficanți! Femei obligate să se prostitueze

Potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunilor august și septembrie a.c., un bărbat de 25 de ani, din Bârla, ar fi determinat, pe fondul unei relații de concubinaj, iar ulterior ar fi constrâns o femeie să întrețină relații sexuale contra cost, în locuințe situate pe raza municipiului Pitești.

Reamintim că, în ziua de 23 septembrie, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Citiți și: Descinderi ample! Fete exploatate sexual, obligate să se prostitueze

În ziua următoare, bărbatul a fost prezentat în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care au dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Totodată, față de acesta au fost impuse, alături de alte obligații, și obligațiile de a nu se apropia și de a nu comunica prin nicio modalitate cu persoana vătămată.

În ziua de 13 octombrie a.c., ca urmare a faptului că inculpatul nu a respectat obligațiile impuse, a fost formulată propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive, propunere ce a fost admisă de Judecătoria Pitești la data de 17 octombrie a.c.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv: Stirile ProTV

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

Donaris 570×90