930×122 CUMPANA 5

proxenetism

Proxenet ajuns pe mâna Poliției! Și-a obligat iubita să se prostitueze în Pitești

Un proxenet din Argeș a ajuns pe mâna Poliției, după ce timp de aproximativ un an de zile și-a obligat iubita să se prostitueze în municipiul Pitești.

Citiți și: Percheziții la traficanți! Femei obligate să se prostitueze

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism, și au reținut un bărbat de 38 de ani, din Bradu.

Citiți și: A vrut să facă bani ușor și și-a pus iubita la ”produs”

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada noiembrie 2021 și până în prezent, bărbatul ar fi înlesnit practicarea prostituției, pe raza municipiului Pitești, de către concubina sa, în vederea obținerii de foloase patrimoniale.

Pentru administrarea patrimoniului, polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștilor Secției de Poliție Rurală Albota, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, ocazie cu care au identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, suma de 4.000 de lei și trei telefoane mobile.

De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism.

După administrarea probatoriului, în ziua de 13 septembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior, în cursul zilei de astăzi, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.”

Foto descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

2 comentarii

 • Andreea Sabau spune:

  Ce stire!

  Ea facea prostitutie si a fost prins barbatul pentru ca a ajutat-o!
  Foarte tare.

 • Ionel Andrei spune:

  Pai doar nu era sa o bage pe ea la zdup. Pe ea o lasa sa mai presteze. Baga barbatul la inchisoare.
  Si politistii astia sunt barbati destepti, mai elimina din concurenta .

570 X 90 CAPRA 3