930 x122 grota rece

bărbat arestat

Argeș: Tânăr de 25 de ani, arestat! Și-a obligat iubita să „producă”!

Un tânăr de 25 de ani, din Bârla, a fost arestat preventiv pentru proxenetism după ce și-a obligat iubita să se prostitueze. Bărbatul a recurs în acest scop la acte de violență fizică și amenințări. Femeia presta servicii în mai multe locuințe închiriate în Pitești.

Citiți și: Operațiune de anvergură în Pitești

În urma activității prestate, toți banii erau colectați de bărbat.

IPJ Argeș transmite:

„Un bărbat, de 25 de ani, din Bârla, județul Argeș, a fost arestat preventiv, în urma cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane. Acesta se afla deja sub o altă măsură privativă de libertate, în urma cercetărilor privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată.

Citiți și: Argeș. Percheziții de amploare! Acuzații foarte grave! Tratate inuman!

La data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

Din cercetări, s-a stabilit că, în cursul lunii septembrie 2022, un bărbat, de 25 de ani, din Bârla, județul Argeș, ar fi constrâns, în scopul exploatării sexuale, prin acte de violență fizică și amenințări, o victimă majoră, prin inducerea în eroare și profitând de starea de vădită vulnerabilitate (promisiunea întemeierii unei familii, persoana vătămată fiind cunoscută cu tulburări psihice).

Bărbatul ar fi transportat victima la mai multe unități de cazare închiriate, unde ar fi constrâns-o să practice prostituția, colectând întreaga sumă de bani obținută de persoana vătămată din această activitate.

Cercetările s-au desfășurat pe fondul probatoriului administrat în alt dosar penal, înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism în formă continuată, privind aceeași victimă și același autor, în care cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, în ziua de 23 septembrie 2022, iar în prezent, este cercetat în stare de arestare preventivă.

Ca urmare a probatoriului administrat cu privire la săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane, în ziua de 8 februarie a.c., bărbatul a fost prezentat de către procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, în fața instanței competente, iar Tribunalul Argeș a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru completarea materialului probator și acordarea măsurilor de protecție a victimei.”

Foto: arhivă ePitești.ro/ descrptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3