New Profesional Consult 930 x 122

sectie covid mioveni

Argeş: În plin Val 5, o secţie COVID a unui spital important s-a închis din lipsă de medici

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, trage un semnal de alarmă cu privire la o situaţie gravă de la Spitalul Mioveni: secţia COVID s-a închis! Motivul ar fi o decizie de revocare a detaşărilor unor medici coordonatori.

Citiți și: Povestea neștiută: A terminat „Brătianu”, acum este director în Spitalul Mioveni

Edilul a publicat pe Facebook un mesaj în care sugerează anumite maşinaţii ale unor persoane influente din judeţ.

„În secția ATI a Spitalului Mioveni se duc lupte reale pentru viață. După un an în care au fost martorii unor drame, în care au oscilat între agonie și extaz, medicii și personalul medical din secția ATI COVID au ieșit învingători din inegala înfruntare cu perfidul virus. Aici, o echipă unită și inimoasă de profesioniști a scris istorie.

 

Citiți și: O nouă operație în premieră la Spitalul Mioveni! Pe cine au salvat medicii

 

Din păcate, vom intra în istorie, drept cea mai modernă și performantă secție ATI COVID din România, pe care s-a pus lacătul! Mai trist este faptul că această decizie nu s-a luat din orgolii politice, ori neputință, ci din frustrare tipic românească.

Prin deciziile de revocare a detașărilor coordonatorilor secției ATI COVID de la Mioveni s-a reușit contraperformața la care nu a ajuns o armată de adversari politici, nici măcar atunci când PSD era în opoziție. Dar au reușit, acum, prietenii.

Nu concepem să renunțăm la acest proiect care funcționează cu rezultate extraordinare și în care s-au investit milioane de euro! De ce să tăiați aripile acestei echipe, revocând dreptul la performanță Spitalului Mioveni și, implicit, reducând sansele la viață pacienților?

Fără modestie, întreb, știți pe ce loc se află Spitalul Orășenesc Mioveni în topul spitalelor COVID din țară ca număr de pacienți salvați în anul 2021?

Personal, știu ce persoană din Argeș a fost astăzi la minister și a conceput acest aranjament. Vă mulțumesc pentru grija pe care ne-o purtați!”, a transmis Ion Georgescu pe pagina personală de Facebook.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90