Donaris 930 x 122

dr mircea stoian

Mircea Stoian, managerul Spitalului Mioveni, prezent la o conferință în domeniul sănătății

Mircea Stoian, managerul Spitalului Mioveni, prezent la o conferință în domeniul sănătății

Citiți și: Spitalul din Mioveni rămâne în top! Un medic de succes s-a alăturat echipei!

În perioada 11 – 14 mai 2023, la Cluj-Napoca s-a desfășurat conferința de cercetare și educație legată de sănătate H.E.A.R.T. – Healthcare, Education and Research Talks.

Printre invitați s-a aflat și managerul Spitalului Mioveni, dr. Mircea Stoian, care a susținut un discurs pe tema “STADIUL ŞI PERSPECTIVA EVOLUŢIEI SPITALULUI MIOVENI SUB EFECTUL CRIZEI PANDEMICE”.

Citiți și: Spitalul din Mioveni, premiu de excepție!

În discursul său, doctorul Mircea Stoian s-a concentrat asupra modului în care Spitalul Orășenesc Mioveni a reușit să depășească limitările actuale ale sistemului medical al României, dar a vorbit și despre cât de vulnerabili am fost atunci când ni s-a prezentat o provocare ca pandemia.

Discursul a evidențiat, de asemenea, și ceea ce ar trebui învățat din aceste lipsuri trecute și cum putem fi mai bine pregătiți, pentru a oferi cea mai bună îngrijire posibilă pacienților.

Evenimentul – aflat la a noua ediție – este organizat de tineri specialiști din domeniul sănătății, ce oferă o viziune integrată asupra cercetării și practicii clinice, asupra creșterii profesionale și personale, în beneficiul pacienților.

New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90