Donaris 930 x 122

dr mircea stoian

Mircea Stoian, managerul Spitalului Mioveni, prezent la o conferință în domeniul sănătății

Mircea Stoian, managerul Spitalului Mioveni, prezent la o conferință în domeniul sănătății

Citiți și: Povestea neștiută: A terminat „Brătianu”, acum este director în Spitalul Mioveni

În perioada 11 – 14 mai 2023, la Cluj-Napoca s-a desfășurat conferința de cercetare și educație legată de sănătate H.E.A.R.T. – Healthcare, Education and Research Talks.

Printre invitați s-a aflat și managerul Spitalului Mioveni, dr. Mircea Stoian, care a susținut un discurs pe tema “STADIUL ŞI PERSPECTIVA EVOLUŢIEI SPITALULUI MIOVENI SUB EFECTUL CRIZEI PANDEMICE”.

Citiți și: O nouă operație în premieră la Spitalul Mioveni! Pe cine au salvat medicii

În discursul său, doctorul Mircea Stoian s-a concentrat asupra modului în care Spitalul Orășenesc Mioveni a reușit să depășească limitările actuale ale sistemului medical al României, dar a vorbit și despre cât de vulnerabili am fost atunci când ni s-a prezentat o provocare ca pandemia.

Discursul a evidențiat, de asemenea, și ceea ce ar trebui învățat din aceste lipsuri trecute și cum putem fi mai bine pregătiți, pentru a oferi cea mai bună îngrijire posibilă pacienților.

Evenimentul – aflat la a noua ediție – este organizat de tineri specialiști din domeniul sănătății, ce oferă o viziune integrată asupra cercetării și practicii clinice, asupra creșterii profesionale și personale, în beneficiul pacienților.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90