930×122 CAPRA 5

cadre medicale

Argeș. Medic tânăr la spital. Este specialistă în endocrinologie

Argeș. Medic tânăr la spital. Este specialistă în endocrinologie

Citiți și: Povestea neștiută: A terminat „Brătianu”, acum este director în Spitalul Mioveni

La Spitalul Orășenesc Mioveni va acorda servicii medicale de înaltă calitate un nou medic de top.

Dr. Ana Maria Stancu, medic cu specializare în endocrinologie, își va începe activitatea în cadrul unității spitalicești Mioveni începând de luni.

Citiți și: La mulți ani Spitalului Mioveni!

Iată programul medicului endocrinolog:

,,Începând de luni, 18 septembrie 2023, în cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni își va începe activitatea Ana Maria Stancu, medic cu specializarea în endocrinologie.

Dr. Ana Maria Stancu este argeșeancă, are 31 de ani și este absolventă a Universităţii de Medicină și Farmacie”Carol Davila” din București, iar experiența acumulată ca rezident în cadrul Institutului Național de Endocrinologie “C.I. Parhon” din București este îmbogățită permanent prin participarea la cursuri, conferințe și stagii de perfecționare.

Este membră a Colegiului Medicilor din București, a Societății Române de Endocrinologie și a Societății Europene de Endocrinologie.

Cu competențe în ecografia endocrină, dr. Stancu este în măsură să ofere un diagnostic precis și un tratament personalizat pentru fiecare pacient în parte.

A ales această specialitate pentru că a fost fermecată de complexitatea hormonilor și consideră că „în acest domeniu te poţi confrunta cu o varietate de patologii, multe dintre ele nefiind localizate la un organ specific sau neavând o paletă amplă de simptomatologii. De aceea, depistarea cauzei poate deveni o adevărată provocare.

Argeș. Medic tânăr la spital. Este specialistă în endocrinologie

Patologiile glandei tiroide sunt de departe cele mai frecvente afecţiuni cu care ne confruntăm, fie că este vorba de o simplă tiroidită autoimună, una subacută sau un cancer tiroidian”.

Consideră că <este extrem de important ca setul anual de analize de rutină să includă hormonii tiroidieni TSH și FT4, care sunt și decontați de stat, pentru a putea identifica rapid o eventuală disfuncție tiroidiană>.

Pentru consultații este nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de familie.

Programul medicului endocrinolog va fi următorul:

Luni, miercuri și vineri între orele 8,00 şi 15,00;

Marțea și joia între orele 13.00 și 20.00.

Îi urăm bun venit în echipa noastră și îi dorim mult succes în tot ceea ce și-a propus!”, anunță conducerea Spitalului din Mioveni.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90