New Profesional Consult 930 x 122

spital mioveni

O nouă operație în premieră la Spitalul Mioveni! Pe cine au salvat medicii

O nouă operație în premieră pentru Spitalul Mioveni.

Citiți și: Spitalul din Mioveni rămâne în top! Un medic de succes s-a alăturat echipei!

A fost marcată o nouă premieră la Spitalul Orășenesc Mioveni. De data aceasta, este vorba despre o operație de reconstrucție anatomică ligament încrucișat anterior (LIA) cu autogrefon și sutura menisc intern “all – inside” cu 4 ancore, ce a fost efectuată unui fotbalist profesionist.

Intervenția a fost realizată minim invaziv, pe cale artroscopica de către Popa Theodor, medic specialist Ortopedie și Traumatologie.

Citiți și: Mircea Stoian, managerul Spitalului Mioveni, prezent la o conferință în domeniul sănătății

Evoluția postoperatorie a pacientului a fost favorabilă, fiind externat a doua zi postoperator, cu o stare generală foarte bună.

Amintim că dr. Theodor Popa este șeful secție Ortopedie – Traumatologie și este specializat în chirurgia genunchiului.

Domeniile sale de interes profesional sunt chirurgia artroscopică (genunchi, umăr, gleznă), protezarea articulară (șold, genunchi, umăr) și chirurgia piciorului.

Acesta a activat în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Bucuresti – Spitalul Floreasca, precum și în cadrul Spitalului Clinic de Ortopedie,

Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, având colaborări şi cu clinici private.

 

Este membru al Societăţii Române de Ortopedie și Traumatologie – SOROT, membru al Societății de Artoscopie și Traumatoligie Sportivă – SRATS, precum și membru al Societății Știintifice Române de Oxigen-Ozono Terapie – SSROOT.

Pentru consultații este nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie, iar cei interesați se pot programa la numărul de telefon 0372 791 212.

 

New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90