New Profesional Consult 930 x 122

centura

ADMINISTRAȚIA ARGEȘULUI VISEAZĂ LA O NOUĂ CENTURĂ PENTRU PITEȘTI. VISE PLĂCUTE!

Piteştiul beneficiază în prezent de o centură ocolitoare, varianta Sud-Est, dată în folosinţă în perioada când Guvernul era condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Citiți și: Se închide Centura Piteștiului? Ce spune Gentea!

De ani buni se vrea construirea unei a doua centuri ocolitoare, varianta Vest, astfel încât traficul din municipiu să fie și mai bine fluidizat. Iată că planurile privind centura de Vest reintră în actualitate. Evident, doar în vorbe! Cine știe peste câți (mulți) ani va fi construită!

„A fost făcut şi studiul, anul trecut era şi proiect, nu ştim ce s-a mai întâmplat… Vom merge la Guvern, eu şi domnul Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean, ca să insistăm pentru centură. Este un proiect mare care vizează Piteştiul şi patru localităţi rurale pe raza cărora va trece centura: Albota, Moşoaia, Băbana şi Bascov.”, spune viceprimarul municipiului Piteşti, Cornel Ionică.

Citiți și: PITEŞTIUL LUCRULUI PROST FĂCUT

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3