Donaris 930 x 122

ciolos

PRIORITĂŢILE NOULUI PREFECT

Aşa cum v-am informat, judeţul Argeş are de vineri un nou prefect, în persoana lui Cristian Soare (aflat la al doilea mandat), la a cărui instalare a participat şi premierul Dacian Cioloş. Acesta şi-a definitivat şi principalele obiective.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

„Principala preocupare o reprezintă acum criza bebeluşilor. Trebuie să gestionăm bine situaţia şi să ieşim cât mai repede din criză, aflând şi cauza care a determinat-o. Nu trebuie să se mai repete aşa ceva!

Pe de altă parte, pentru că nu mai este mult până în iunie, îmi propun să organizăm alegerile impecabil. Am experienţa unor asemenea evenimente, îi cunosc pe oamenii din Prefectură şi cred că nu vor fi probleme.

Citiți și: Pitești. Verificări de urgență la Spitalul Județean: „Să nu se joace cu sănătatea oamenilor!”

De asemenea, și autostrada Piteşti-Sibiu este o prioritate zero şi mă voi implica pentru ca acest obiectiv vital pentru Argeş să fie realizat. Demersurile trebuie să fie amplificate.”, ne-a declarat Cristian Soare.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Bogdan spune:

    Si pe langa proiectul autostrazii Pitesti-Sibiu, o alta prioritate zero a judetului, insa la capitolul infrastructura feroviara ar fi, reuluarea proiectului caii ferate Valcele-Ramnicu Valcea. Ar trebui facuta o analiza amanutita din toate punctele de vedere (economic, social) a acestui tronson de cale ferata lipsa, poate numai asa am constientiza importanta lui. Ca simpla idee, daca cineva din Pitesti, doreste sa mearga cu trenul spre Sibiu sau mai departe spre centrul si vestul Europei, trebuie, fie sa ocoleasca prin Slatina (chiar Piatra Olt, pentru ca acolo e nod feroviar), dupa care sa schimbe spre Valcea si mai departe spre Sibiu ori sa aleaga varianta Pitesti-Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sibiu.
    S-ar da astfel o importanta si utilitate mai mare si noii gari din Pitesti.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90