NOR CURIER 930X122

florin tecau

FLORIN TECĂU VA FACE O VIZITĂ OFICIALĂ ÎN TURCIA

În perioada 31 august-3 septembrie o delegație a Consiliului Județean Argeș, condusă de președintele Florin Tecău, și o delegație a Guvernului și a Patronatului Serviciilor Publice din România vor face o vizită în Turcia, în provincia Antalya.

Citiți și: Argeș. Vizită fulger de la cel mai înalt nivel!

Vizita se va desfășura la invitația președintelui Uniunii Mediteraneene a Municipalităților din Turcia, Hakan Tütüncü, primarul Antalyei.

Deplasarea este urmare a protocolului de colaborare încheiat pe 18 decembrie 2014 între Consiliul Județean Argeș, Uniunea Municipalităților din Bazinul Mării Mediterane-Turcia și Patronatul Serviciilor Publice din România în vederea schimburilor de experiență și a cooperării în domeniile educației, protecției mediului, social-cultural și turistic (foto).

Citiți și: Bazinul Olimpic din Pitești: A fost nevoie de 4 ani și peste 1,7 milioane de euro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90