NOR CURIER 930X122

contencios

CONSTANTIN_NICOLESCU_VERDICT_TRIBUNALUL_BUCURESTI

NICOLESCU NU SE LASĂ! A CONTESTAT ORDINUL PREFECTULUI!

Constantin Nicolescu a contestat în contencios administrativ ordinul prin care prefectul Cristian Soare a dispus încetarea mandatului acestuia de președinte al Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

Contestația a fost înregistrată la Tribunalul Argeș cu data de 5 martie. Precizăm că Nicolescu avea la dispoziție un termen de 10 zile de la emiterea ordinului pentru eventuala lui contestare în justiție. Iată că a făcut-o!

De altfel, în ziua în care Cristian Soare a emis ordinul, 24 februarie, Constantin Nicolescu declara în exclusivitate pentru ePitești că prefectul a greșit din punct de vedere legal: „Am discutat cu domnul Soare şi i-am adus argumente care să susţină, legal, faptul că nu avea de ce să îmi înceteze mandatul. Părerea mea este că prin ceea ce a făcut domnul prefect a încălcat legea! S-a grăbit şi a greşit. Sincer, nici nu mă aşteptam la altceva de la dumnealui! Nu înţeleg de ce tocmai acum s-a gândit să arate că are putere şi până acum nu!”. Prefectul a emis ordinul respectiv ca urmare a verdictului prin care Înalta Curte de Casație și Justiție a confirmat ca fondat, definitiv și irevocabil, raportul Agenției Naționale de Integritate care l-a găsit pe Nicolescu în conflict de interese.

Citiți și: Soarta lui Ion Georgescu, decisă acum la Tribunalul Argeș!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90