New Profesional Consult 930 x 122

autorizaţie

DECIZIA ÎN CAZUL BLOCULUI DE PE VARIANTA GĂVANA, AMÂNATĂ

O nouă înfățișare în procesul în care se cere anularea autorizației de construire emisă de municipalitatea piteșteană pentru un bloc de pe strada Mircea Eliade din Găvana a avut loc la sfârșitul săptâmânii trecute la Tribunalul Argeș.

Citiți și: Toți proprietarii de apartamente trebuie să plătească!

Magistrații de la Tribunalul Argeș au amânat decizia, judecarea cauzei urmând să aibă loc pe 5 martie 2020. Motivul îl reprezintă protestele din justiție (detalii, AICI). Și Tribunalul Argeș a ales să nu soluționeze cauzele aflate pe rolul instanței.

„Având în vedere Hotărârea Adunării Generale a Magistraţilor nr.1/16.01.2020, coroborată cu Hotărârea Adunării Generale a Magistraţilor nr.2/21.01.2020 prin care Tribunalul Argeş a adoptat o formă de protest constând în nesoluţionarea cauzelor aflate pe rolul instanţei, amână pricina. Amână judecarea cauzei la 05.03.2020, C3 CAF NCPC, sala 6, ora 9. Cu recurs odată cu fondul” – este hotărârea Tribunalului Argeș.

Citiți și: Tribunalul Argeș, informare deosebit de importantă

Amănunte despre înfățișările anterioare, AICI și AICI.

Amintim că o primă înfățișare în acest proces, în care Instituția Prefectului – Județul Argeș cere anularea autorizației de construire emisă de municipalitatea piteșteană pentru blocul respectiv, a avut loc pe 7 noiembrie 2019. Până la soluționarea cauzei, autorizația de construire se suspendă de drept, potrivit legii.

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 CAPRA 3