930×122 CAPRA 5

autorizaţie

DECIZIA ÎN CAZUL BLOCULUI DE PE VARIANTA GĂVANA, AMÂNATĂ

O nouă înfățișare în procesul în care se cere anularea autorizației de construire emisă de municipalitatea piteșteană pentru un bloc de pe strada Mircea Eliade din Găvana a avut loc la sfârșitul săptâmânii trecute la Tribunalul Argeș.

Citiți și: Schimbare radicală pentru cei care stau la bloc! Toți vecinii implicați

Magistrații de la Tribunalul Argeș au amânat decizia, judecarea cauzei urmând să aibă loc pe 5 martie 2020. Motivul îl reprezintă protestele din justiție (detalii, AICI). Și Tribunalul Argeș a ales să nu soluționeze cauzele aflate pe rolul instanței.

„Având în vedere Hotărârea Adunării Generale a Magistraţilor nr.1/16.01.2020, coroborată cu Hotărârea Adunării Generale a Magistraţilor nr.2/21.01.2020 prin care Tribunalul Argeş a adoptat o formă de protest constând în nesoluţionarea cauzelor aflate pe rolul instanţei, amână pricina. Amână judecarea cauzei la 05.03.2020, C3 CAF NCPC, sala 6, ora 9. Cu recurs odată cu fondul” – este hotărârea Tribunalului Argeș.

Citiți și: Pitești. Polițiști și oameni „baricadați” din cap până-n picioare, ACUM, într-un mare cartier

Amănunte despre înfățișările anterioare, AICI și AICI.

Amintim că o primă înfățișare în acest proces, în care Instituția Prefectului – Județul Argeș cere anularea autorizației de construire emisă de municipalitatea piteșteană pentru blocul respectiv, a avut loc pe 7 noiembrie 2019. Până la soluționarea cauzei, autorizația de construire se suspendă de drept, potrivit legii.

555 cotet

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90