Posada 930 x 122

mall

NOU MALL ÎN PITEȘTI. SE FACE PASARELĂ

Nou mall în Pitești. Se face pasarelă. După cum se știe, un nou mall va fi construit în cartierul piteștean Tudor Vladimirescu.

Citiți și: (VIDEO) SCANDALOS! PE PODUL DOAMNEI A CRĂPAT IAR ASFALTUL

Potrivit economica.net, ”noul mall va fi construit pe un teren din zona industrială din zona Lânăriei, pe malul lacului Prundu şi în apropierea Gării.” Investiția va fi realizată de Prime Kapital (companie privată de investiții și dezvoltare imobiliară, cu proiecte similare în țări din Europa Centrală și de Est – Polonia, Bulgaria, Slovenia și România).

În colaborare cu municipalitatea, dezvoltatorul ar urma să construiască și o pasarelă, pentru a ajuta clienții viitorului nou mall, dar și cetățenii orașului. Pasarela va face legătura între bulevardul Republicii și strada Lânăriei. Detaliile tehnice și costul investiției urmează să fie stabilite.

Citiți și: (VIDEO) ACUM: LĂRGIRE LA 3 BENZI DE CIRCULAȚIE PE CALEA CRAIOVEI

”Dezvoltatorul va realiza o pasarelă cu ajutorul Primăriei, care va deservi atât clienții mall-ului, cât și cetățenii care doresc să ajungă în Tudor Vladimirescu.

Construirea pasarelei se va realiza anul acesta. Vom acorda tot sprijinul legal, inclusiv concesionarea terenului pe care va fi construită pasarela, urmând ca aceasta să intre in proprietatea municipalității.”, informează Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului (foto).

Posada 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066