EcoMoto 930×122

bazinul olimpic pitești

O NOUĂ INVESTIȚIE LA BAZINUL OLIMPIC

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului (SPEP) Municipiului Pitești a lansat în sistemul naţional de achiziţii publice licitația pentru achiziționarea unei noi tabele electronice pentru Bazinul Olimpic.

Citiți și: ,,Cupa Moș Crăciun” la Pitești. Competiția de înot reunește elitele naționale

Firmele interesate pot depune oferte până pe 8 iulie 2019, valoarea investiției fiind estimată la 378.151 de lei, bani din bugetul local.

Amintim că noua tabelă de afişaj va fi compatibilă cu cerinţele forurilor europene în domeniu, astfel încât Bazinul Olimpic să poată găzdui competiţii de înot de nivel înalt, potrivit expunerii de motive a inițiatorului.

Citiți și: Pitești: De când puteți să mergeți la Bazinul Olimpic

Tot la Bazinul Olimpic din Pitești va fi materializat un proiect de modernizare, de montare a unui sistem de panouri solare şi de eficientizare energetică (AICI, subiectul pe larg).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90