Donaris 930 x 122

bazinul olimpic pitești

Când vor fi gata lucrările la Bazinul Olimpic Pitești

Astăzi, 22 februarie, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a făcut o vizită în teren pentru stabilirea ultimelor detalii în vederea emiterii autorizației de construcție pentru etapa a II-a a proiectului „Reabilitare Bazin Olimpic”!

Citiți și: ,,Cupa Moș Crăciun” la Pitești. Competiția de înot reunește elitele naționale

Edilul a făcut chiar o previziune în ceea ce privește o eventuală dată la care lucrările de modernizare vor fi gata.

Citiți și: Pitești: De când puteți să mergeți la Bazinul Olimpic

„Am discutat aplicat despre pavaj, iluminat arhitectural, împrejmuire pentru siguranță, dar și despre finisajele interioare. Sper ca anul viitor, de mărțișor, să avem funcțional mult așteptatul Bazin Olimpic de la Pitești, pregătit pentru campionatele mondiale!”, a declarat Cristian Gentea, pe pagina oficială de Facebook.

Reamintim că, lucrările de modernizare s-au împărțit în două etape. Prima etapă de reabilitare a fost realizată cu bani europeni, iar actuala etapă, etapa a II-a, este realizată cu bani de la bugetul local.

Valoarea totală estimată a lucrărilor din etapa a II-a este de 6.761.094 de lei, fără TVA.

Cu TVA, valoarea estimată ajunge la 8.045.701 lei, aproximativ 1.625.394 € (la un curs de 1 euro = 4,95 lei).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90