NOR CURIER 930X122

bazinul olimpic pitești

Pitești: „Bazinul Olimpic va arăta senzațional!”

Bazinul Olimpic din Pitești, de senzație! Tot mai aproape de deschidere!

Citiți și: ,,Cupa Moș Crăciun” la Pitești. Competiția de înot reunește elitele naționale

Nu cu mult timp în urmă, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a anunțat că este tot mai aproape momentul în care Bazinul Olimpic va fi redat în folosință după o lungă perioadă de lucrări de reabilitare și modernizare.

Citiți și: Pitești: De când puteți să mergeți la Bazinul Olimpic

„Bazinul Olimpic Pitești va arăta senzațional! Suntem tot mai aproape de deschiderea oficială!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Și, într-adevăr, Bazinul Olimpic chiar arată fantastic și, după Sala Polivalentă Pitești Arena va deveni un nou punct de atracție din punct de vedere sportiv și nu numai.

Investiția de reabilitare și modernizare a Bazinului Olimpic – administrat de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului municipiului Pitești – a fost făcută cu bani europeni și de la bugetul local.

Avem de-a face cu o „față” schimbată radical a clădirii, cu instalații moderne, cu sisteme de producere a energiei verzi (panouri fotovoltaice), cu echipamente de ultimă generație. Practic, autoritățile numără zilele până la momentul mult așteptat al redeschiderii!

Un alt obiectiv sportiv mult așteptat de către piteșteni a primit, de asemenea, undă verde de la Guvern pentru finanțare și va schimba radical aspectul întregii zone în care se află, referindu-ne aici la Stadionul „Nicolae Dobrin” situat pe strada cu același nume.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Cetățean spune:

    În ce an?
    2024 la alegeri.

    Liceul sportiv tot nu are sală de sport.

  • Kiki spune:

    Este necesara si reabilitarea malului raului Arges, cel putin in zona Strand unde s ar crea un loc de promenada extraordinar.

  • Costel spune:

    Se pun semafoare pe culoarele din bazinul olimpic ?

    S-a dat drumu la semaforul dintre teilor și exercițiu. Stam ca prostii la rosu iar pe.exercitiu nu trece nimeni ( testay de 2 saptamano.O intermitenta la dreapta era greu de pus.

    Primești verde pe urcare la asirom iar cel de pe teilor e mereu rosu.

    Nu mai zic de semaforul de la Zincă, de se face rosu deși nu trece niciun pieton.

    La cimitir în loc de cruce sa va puneți semafoare.

    Revenind la bazin, după 4 ani de renovări, aștept cei 2 ani de funcționare ca apoi sa apară probleme și sa fie blocat iar.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3