Donaris 930 x 122

bazinul olimpic pitești

PETIŢIE PENTRU BAZIN LA PITEŞTI

Din pricina lucrărilor de modernizare, dar şi a măsurilor actuale în contextul pandemiei, Bazinul Olimpic din Piteşti a fost închis. De altfel, la nivel naţional toate pisicinele interioare sunt închise, iar sportivii de performanţă care nu-şi permit antrenamente în alte localităţi sunt pe cale să-şi rateze cariera din acest motiv.

Citiți și: ,,Cupa Moș Crăciun” la Pitești. Competiția de înot reunește elitele naționale

La Piteşti, a fost lansată o petiţie cu privire la această situaţie. Problema este valabilă şi în cazul celor aflaţi la cursuri de iniţiere (mulţi copii) care, până la închiderea bazinului sau a altor piscine, prinseseră curaj şi chiar dorinţa de a face performanţă.

Mulţi dintre cei mici vor porni practic de la început cu înotul. Autorul petiţiei solicită Primăriei luarea unor măsuri care să permită desfăşurarea cursurilor de iniţiere, dar şi asigurarea unui bazin pentru înotătorii de performanţă.

Citiți și: Pitești: De când puteți să mergeți la Bazinul Olimpic

O soluţie, după cum se arată în descrierea petiţiei, ar fi acoperirea bazinului exterior cu un balon presostatic.

Dacă mă întrebaţi, cred că pe termen scurt mai bine aşteptăm lunile iulie, august şi poate septembrie, când vremea bună va fi de partea amatorilor de sport în aer liber.

Mai departe, totul depinde de cum va evolua epidemia. Este practic imposibil să ne pronunţăm cum va fi şi ce trebuie făcut la momentul actual. E bine totuşi ca administraţia locală să aibă mai multe propuneri şi variante de lucru.(Foto: Descriptiv-Bazinul Olimpic Pitești)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3