New Profesional Consult 930 x 122

pitesti

„Miss” asociatia de proprietari, la Pitesti

Conducerea Primariei Pitesti doreste sa stimuleze participarea activa a cetatenilor la probleme de interes general. Voluntariatul este una din cele mai importante caracteristici ale lumii civilizate occidentale catre care tindem noi acum, dar pare ca acest concept nu se lipeste de noi si pace! Un prim pas il face tot municipalitatea, provocand membrii asociatiilor la o intrecere!

A fost elaborat si un regulament in acest sens, iar premiile pentru cele mai bune participante vor consta in abonamente la Bazinul Olipmic, Filarmonica ori alte institutii de cultura. Abonamentele vor fi distribuite pentru membrii asociatiilor si in special pentru copiii acestora. Concursul se numeste „Cea mai frumoasa si cea mai curata asociatie de proprietari din municipiul Pitesti”.

Potrivit organizatorilor, scopul concursului este de „imbunatatire a aspectului urbanistic al municipiului Pitesti si al microclimatului urban”. Prin lansarea acestui concurs se urmareste si formarea administratorilor in vederea competitivitatii in vederea rezolvarii problemelor gospodaresti, comunicarii si colaborarii cu autoritatile locale. La concurs se vor putea participa doar asociatiile care nu au datorii mai vechi de 30 de zile catre furnizorii municipali de utilitati.

Actiunea va avea la baza voluntariatul sub coordonarea conducerii asociatiilor si administratorilor. Perioada de desfasurare a concursului este 01 aprilie – 01 mai 2011 iar inscrierea in concurs se va realiza in baza unei cereri depusa la registratura Primariei pana la data de 01.04.2011.

Premierea se va face in cursul lunii mai 2011 din fonduri obtinute din sponsorizari si din fonduri disponibile ale bugetului local.

Ce va conta, asadar, in ochii monitorilor de la Primarie? Ei bine, 30% din nota finala va fi generata de aspectul privind spatiul verde aferent blocului (flori plantate, gazonul, gardul viu, arbusti, toaletare arbori).

15% din nota este data de curatenia pe alei, spatii
Verzi aferente blocului, teren de joaca entru copii, puncte de colectare deseuri iar alte 15 procente conteaza din punct de vedere al modului in care arata fatada, de lucrarile de
reabilitare termica, etc. Starea tehnica a terasei si a subsolului aduce alte 20% din nota iar alte 20% din evaluare inseamna aspectul cailor de acces in bloc, casa scarii, boxe, usi, cutii postale si aviziere.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3