930×122 CAPRA 5

masini

Regulament pentru ridicarea mașinilor staționate necorespunzător în Pitești

Regulament pentru ridicarea mașinilor staționate necorespunzător în Pitești.

Citiți și: Aceste mașini vor fi interzise!

În ședința de joi a Consiliului Local va fi aprobat și un regulament pentru ridicarea mașinilor staționate necorespunzător (în zone cu semnul „Interzisă staționarea” sau pe artere de circulație cu lățime mai mică de 6 metri, de exemplu) pe străzile din municipiul Pitești.

Conform proiectului, mașinile ridicate vor fi păstrate, până la revendicare, într-un spațiu special amenajat la Târgul Săptămânal. Autovehiculele vor fi ridicate doar de luni până vineri.

Citiți și: Se face ITP mai des pentru aceste mașini!

Proprietarii mașinilor ridicate astfel vor achita următoarele tarife: 300 de lei/vehicul, inclusiv TVA, pentru operațiunea de ridicare; 275 de lei/vehicul, inclusiv TVA, pentru transport și 60 de lei/zi, inclusiv TVA, pentru depozitare. Mașinile nerevendicate în termen de șase luni de la ridicare vor fi valorificate prin vânzare de către administrația locală.

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Valcea iulian spune:

    Bună ziua!
    Foarte bine!

  • Adi spune:

    Si amenda la urmatorul salariu.Sa inteleg ca nu mai avem nevoie de politia locala. Nu trebuie decat reclamati si atunci chiar vor fi obligati sa ridice . Cu cei care nu vor avea unde parca se spala pe cap primaria dupa ce au construit haotic .

  • Alex spune:

    Acest proiect nu a funcționat nici în București acu ceva ani buni. Soluția e sa se facă parcări cat mai exista loc de către Primărie, nu sa de-a autorizație de construcție la cat mai multe blocuri și nu ai parcări publice. P. S. Mi se pare de bun simț daca dai autorizați să și susti cu ce e nevoie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3