Donaris 930 x 122

masini

Regulament pentru ridicarea mașinilor staționate necorespunzător în Pitești

Regulament pentru ridicarea mașinilor staționate necorespunzător în Pitești.

Citiți și: Primăria Pitești a ridicat mașinile ilegal!

În ședința de joi a Consiliului Local va fi aprobat și un regulament pentru ridicarea mașinilor staționate necorespunzător (în zone cu semnul „Interzisă staționarea” sau pe artere de circulație cu lățime mai mică de 6 metri, de exemplu) pe străzile din municipiul Pitești.

Conform proiectului, mașinile ridicate vor fi păstrate, până la revendicare, într-un spațiu special amenajat la Târgul Săptămânal. Autovehiculele vor fi ridicate doar de luni până vineri.

Citiți și: Surpriză de la Primăria Pitești cu privire la impozitul pe autovehicule

Proprietarii mașinilor ridicate astfel vor achita următoarele tarife: 300 de lei/vehicul, inclusiv TVA, pentru operațiunea de ridicare; 275 de lei/vehicul, inclusiv TVA, pentru transport și 60 de lei/zi, inclusiv TVA, pentru depozitare. Mașinile nerevendicate în termen de șase luni de la ridicare vor fi valorificate prin vânzare de către administrația locală.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

3 comentarii

 • Valcea iulian spune:

  Bună ziua!
  Foarte bine!

 • Adi spune:

  Si amenda la urmatorul salariu.Sa inteleg ca nu mai avem nevoie de politia locala. Nu trebuie decat reclamati si atunci chiar vor fi obligati sa ridice . Cu cei care nu vor avea unde parca se spala pe cap primaria dupa ce au construit haotic .

 • Alex spune:

  Acest proiect nu a funcționat nici în București acu ceva ani buni. Soluția e sa se facă parcări cat mai exista loc de către Primărie, nu sa de-a autorizație de construcție la cat mai multe blocuri și nu ai parcări publice. P. S. Mi se pare de bun simț daca dai autorizați să și susti cu ce e nevoie.

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441