EcoMoto 930×122

pavele

Scene de neimaginat în Piața Primăriei din Piteşti: intervenţie la noile pavele

Scene de neimaginat, în această dimineață, în Piața Primăriei: intervenţie noile pavele. Imaginile au fost surprinse de mai mulți trecători, surprinşi realmente de ceea ce se întâmplă, în contextul în care zona a fost deschisă circulaţiei pietonale în urmă cu aproximativ două luni.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

La scurt timp, proiectul de reabilitare a Pieței Primăriei a ajuns celebru, în centrul atenției fiind toaleta publică de 400.000 de euro.

De această dată, pavelele sunt cele care ies în evidență. Și acestea au fost lăudate de firma care a executat lucrările în piață, reprezentanții executantului afirmând că sunt dintr-un granit de cea mai bună calitate.

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

 

 

Pentru a ne lămuri ce se întâmplă, am luat legătura cu Cristina Munteanu, purtător de cuvânt și consilier pe comunicare al primarului Gentea. Referitor la această situaţie, ni s-a transmis că, „La solicitările Primăriei, se adaugă material special (nisip cuarțos) în rosturile pavajului. Nu au fost probleme cu pavelele în sine. Cei de la tehnic au observat că, în urma spalării, s-a dus nisipul. S-a convenit să se reumple şi să se folosească un alt tip de utilaj de spălare, cu periere specială, neagresivă.”

 

 

„Direcţia Tehnică verifică permanent, până la recepţia finală şi solicită orice remediere, dacă se constată”, a mai precizat Cristina Munteanu.

De aici putem trage concluzia că, deşi a fost deschisă circulaţiei pietonale, Piaţa Primăriei nu este încă gata în detaliu şi vor mai avea loc intervenţii pentru finisare, ajustări, mici reparaţii ş.a.m.d.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90