New Profesional Consult 930 x 122

verificări poliție

Adolescent plasat în carantină în Ilfov, prins de polițiști la plimbare prin Pitești

Polițiștii argeșeni acționează, în continuare, pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19.

Citiți și: Razie pe autostradă! Polițiștii au făcut ,,măcel”

Astfel, în urma verificărilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 6 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au identificat, pe raza municipiului Pitești, cu ocazia unui control în trafic, un tânăr de 18 ani, din orașul Pantelimon, județul Ilfov, pasager într-un autoturism, care figura cu măsura carantinării la adresa de domiciliu.

Ca urmare a abaterii constatate, adolescentul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.000 de lei.

Citiți și: Polițiștii le-au ”spart” cheful cu amenzi

Băiatul nu a fost singura persoană depistată de polițiști că a încălcat măsura carantinării. Un bărbat din Lerești s-a ales cu aceeași sancțiune contravențională de 1.000 de lei după ce a fost legitimat pe raza municipiului Câmpulung, el fiind plasat în carantină la domiciliu.

Conform IPJ Argeș, în ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 1.763 de persoane, 112 mijloace de transport, precum și 95 de societăți comerciale.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate un număr de 44 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.000 de lei, după cum urmează:

42 de sancțiuni, în valoare de 1.000 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii;

două sancțiuni, în valoare de 2.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de izolare/carantinare.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90