New Profesional Consult 930 x 122

măsuri anti-covid

Stațiile de taxi din Pitești, luate la verificat de polițiști

Polițiștii argeșeni au desfășurat 33 de acţiuni punctuale, dintre care 30 au fost organizate independent de către poliţişti, două organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri.

Citiți și: Razie pe autostradă! Polițiștii au făcut ,,măcel”

Peste 2.000 de persoane, precum și 168 de mijloace de transport persoane, precum și 196 de societăți comerciale au fost verificate în cadrul activităților.

Citiți și: Adolescent plasat în carantină în Ilfov, prins de polițiști la plimbare prin Pitești

De asemenea, în municipiul Pitești s-au desfăşurat activităţi de verificare în trafic şi în staţiile speciale a autovehiculelor de tip Taxi, pentru informarea conducătorilor acestora cu privire la obligativitatea portului măştii de protecţie.

Totodată, polițiștii au desfășurat acțiuni de prevenire pentru informarea populației şi a reprezentanţilor societăţilor comerciale despre noile măsuri instituite cu privire la combaterea răspândirii virusului SARS-COV2.

Cele mai multe sancțiuni aplicate în urma verificărilor au fost aplicate ca urmare a neurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii de protecție.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 171 de  sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.500 de lei, după cum urmează:

– 166 de sancțiuni, în valoare de 3.000 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii;

– 4 sancțiuni, în valoare de 500 de lei, ca urmare a nerespectării interdicțiilor de deplasare;

– o sancţiune, în valoare de 1.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării.

În ziua de 04 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au depistat un bărbat de 26 de ani, din Stâlpeni, care nu a respectat măsura izolării la adresa declarată de carantinare.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia  a fost comunicată D.S.P. Argeș.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90