930 x122 grota rece

verificări poliție

Video – Vestitele terase cu mici de la Dedulești, luate la puricat de polițiști

Comuna Morărești, comuna cu cea mai mare rată de infectare din județul Argeș (19.54/1000 de locuitori), a fost astăzi împânzită de polițiști.

Citiți și: Razie pe autostradă! Polițiștii au făcut ,,măcel”

Oamenii legii au desfășurat o acțiune de verificare pe raza comunei, în contextul epidemiologic actual. Vizate au fost locurile aglomerate, terasele și mijloacele de transport în comun.

 

Citiți și: Adolescent plasat în carantină în Ilfov, prins de polițiști la plimbare prin Pitești

Reamintim că, localitatea Morărești se află în carantină de noapte săptămânală din cauza ratei mari de infectare.

INTERZICEREA CIRCULAȚIEI ÎN INTERVALUL  20:00 – 05:00

Acest lucru presupune interzicerea circulaţiei persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în toate zilele săptămânii, în intervalul orar 20:00-5:00, cu următoarele excepţii: deplasarea în interes profesional; deplasarea pentru asistenţă medicală care nu poate fi amânată şi nici realizată de la distanţă, precum şi pentru achiziţionarea de medicamente; deplasări în afara localităţilor ale persoanelor care sunt în tranzit sau efectuează călătorii al căror interval orar se suprapune cu perioada interdicţiei; deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/însoţirea copilului, asistenţa persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilităţi ori decesul unui membru de familie; deplasarea persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 sau au certificat verde.

CETĂȚENII, INFORMAȚI CU PRIVIRE LA NOILE RESTRICȚII

De asemenea, polițiștii au informat cetățenii și operatorii economici cu privire la noile restricții intrate în vigoare.

 

Printre restricțiile ce trebuie respectate se numără obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise, pentru toate categoriile de persoane, vaccinate, trecute prin boală sau nevaccinate; interzicerea organizării de evenimente private; prezentarea certificatului verde în centrele și parcurile comerciale.

MĂDĂLINA EPURE, PURTĂTOR DE CUVÂNT AL IPJ ARGEȘ, DESPRE ACȚIUNEA DE ASTĂZI

 

Nerespectarea prevederilor referitoare la portul măștii de protecție și cele referitoare la interdicția de circulație a persoanelor se sancționează cu amenda între 500 și 2.500 de lei.

În ceea ce privește încălcarea obligației de a prezenta Certificatul Verde pentru anumite activități, amenda este între 1.000 și 5.000 de lei, pentru persoanele fizice, iar pentru persoanele juridice care nu respectă obligația de verificare a certificatului digital, sancțiunea este cuprinsă între 2.000 de lei și 10.000 de lei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Marius spune:

    Doamne mare ție grădina!!! Ce preistorici!!!

  • Mihu spune:

    Se mănâncă bine la dedulesti. Se vede și după fizicul polițistei din fotografie

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3