930 x122 grota rece

verificări poliție

Prins de Poliție la plimbare prin Pitești, deși se afla în carantină

Un argeșean în vârstă de 24 de ani, din Valea Danului, care era plasat în carantină la adresa de domiciliu, a fost găsit, miercuri, 10 noiembrie, la plimbare, pe o stradă din Pitești.

Citiți și: Razie pe autostradă! Polițiștii au făcut ,,măcel”

Descoperirea a fost făcută de polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Pitești în urma unui control. Bărbatul era pasager într-o mașină, care se deplasa pe strada Negru Vodă din municipiu.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

Citiți și: Adolescent plasat în carantină în Ilfov, prins de polițiști la plimbare prin Pitești

În ultimele 24 de ore, peste 350 de polițiști și polițiști locali, împreună cu reprezentanți ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu, au acţionat pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19, în zone aglomerate, la agenții economici, dar şi în mijloacele de transport în comun.

Polițiștii argeșeni au desfășurat 32 de acţiuni punctuale, dintre care 28 au fost organizate independent de către poliţişti, trei organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri.

În cadrul acțiunilor au fost verificate 3.045 de persoane, 159 de mijloace de transport, precum și 157 de societăți comerciale.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 144 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.500 de lei, după cum urmează:

– 130 de sancțiuni, în valoare de 6.000 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii;

– 13 sancțiuni, în valoare de 500 de lei, ca urmare a nerespectării interdicțiilor de deplasare.

– o sancţiune, în valoare de 1.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • dan spune:

    4000 lei mi s-ar parea o amenda corecta pentru genul acesta de oameni iresponsabili.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90