EcoMoto 930×122

verificări poliție

Argeș: Persoane legitimate, magazine și mijloace de transport verificate

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au desfășurat acțiuni pentru a verifica dacă normele legale impuse în contextul epidemiologic actual  se respectă.

Citiți și: Razie pe autostradă! Polițiștii au făcut ,,măcel”

Astfel, au avut loc 32 de acţiuni punctuale, dintre care 28 au fost organizate independent de către poliţişti, trei organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri.

În cadrul acțiunilor au fost verificate 3.026 de persoane, 142 de mijloace de transport, precum și 152 de societăți comerciale.

Citiți și: Adolescent plasat în carantină în Ilfov, prins de polițiști la plimbare prin Pitești

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 151 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.500 de lei, după cum urmează:

– 135 de sancțiuni, în valoare de 6.500 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii;

– 13 sancțiuni, ca urmare a nerespectării interdicțiilor de deplasare.

– două sancţiuni, în valoare de 2.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării.

În ziua de 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Pitești au constatat, cu ocazia verificărilor efectuate, faptul că, o femeie de 35 de ani, din Pitești, nu a respectat măsura carantinei la adresa declarată.

De asemenea, în cursul aceleiași zile polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au depistat, pe raza orașului Topoloveni, un bărbat de 45 de ani, din Pitești, care figura în carantină la domiciliu.

În ambele cazuri s-a aplicat o amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90