Donaris 930 x 122

verificări poliție

Pitești: Poliția, acțiune în forță în saloane de înfrumusețare și săli de jocuri de noroc

Poliția, acțiune în forță în saloanele de înfrumusețare și sălile de jocuri de noroc din Pitești.

Citiți și: Razie pe autostradă! Polițiștii au făcut ,,măcel”

IPJ Argeș transmite: 

„În ziua de 04 iulie a.c., polițiștii compartimentelor sisteme de securitate din cadrul Secțiilor 1 și 2 Poliție Pitești au verificat organizarea pazei la cinci obiective de pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Polițiștii le-au ”spart” cheful cu amenzi

La două dintre obiective (un salon de înfrumusețare și o sală de jocuri de noroc) au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, cu avertisment, conform H.G. 301/2012, privind normele de aplicare a Legii 333/2003 privind paza obiectivelor și bunurilor, întrucât una dintre societăți nu era asigurată cu sistem de alarmă și nu a întocmit analiza de risc la securitate fizică, iar cealaltă pentru sesizarea tardivă a stării de pericol, în urma cționării butonului de panică

De asemenea, având în vedere contextul acțiunilor, reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali verificați au fost instruiți cu privire la modul de organizare a pazei și manipularea valorilor monetare.”

Foto descriptiv: Reporter 24

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • ubicus spune:

    s-au suparat bietii politisti: atatea saloane de infrumusetare si ei tot urati…?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90