930 x122 grota rece

verificări poliție

Pitești: Baruri, restaurante, săli de jocuri, benzinării, luate la rând de polițiști!

În ziua de 23 mai a.c., polițiștii din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești, precum și polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au desfășurat acțiuni de menținere a ordinii și liniștii publice, prevenire a faptelor contra patrimoniului prin verificarea organizării pazei, precum și creștere a gradului de disciplină rutieră.

Citiți și: Razie pe autostradă! Polițiștii au făcut ,,măcel”

În cadrul acțiunilor din cele 24 de ore, polițiștii de ordine publică și polițiștii rutieri au legitimat peste 200 de persoane și au verificat peste 100 de autovehicule, transmite ISU Argeș.

De asemenea, au fost verificate 19 obiective (baruri și restaurante, săli de jocuri de noroc, instituții de învățământ, stații de alimentare cu carburant), cu privire la modul de organizare a dispozitivului de pază a obiectivelor și a modului executare a serviciului de pază de către agenții de pază aflați în serviciu.

Citiți și: Polițiștii le-au ”spart” cheful cu amenzi

Potrivit sursei citate, ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat un total de 155 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.415 lei și au reținut 7 permise de conducere, și 6 certificate de înmatriculare.

Pe raza municipiului Pitești au fost legitimate aproximativ 150 de persoane și au fost verificate peste 80 de autovehicule, totodată fiind verificate cu privire la organizarea pazei un total de 14 obiective. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate un total de 117 sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 8.675 de lei, fiind reținute 6 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

De asemenea, pe raza orașului Ștefănești au fost legitimate aproape 50 de persoane și verificate peste 20 de autovehicule, fiind verificate și 5 obiective. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate un total de 38 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 1.740 de lei, fiind reținute un permis de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Razie pe străzile din Pitești. Amenzi pentru cerșetori și prostituate

Polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au acționat pentru pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale ce aduc atingere vieții, sănătății și integrității corporale, a patrimoniului public și privat.

Totodată, s-a acționat pentru depistarea cerşetorilor în apropierea lăcaşelor de cult precum și în zone pietonale aglomerate a persoanelor care practică prostituţia stradală, împrejurare în care au fost legitimate 54 de persoane și au fost verificate 28 de autovehicule.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.080 de lei, din care 2 sancțiuni contravenționale aplicate conform Legii 61/1991 în valoare de 500 lei și 16 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002 în valoare de 580 lei.

Paznic beat criță, prins de polițiști la post

Polițiștii compartimentului sisteme de pază din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au desfășurat o acțiune pentru verificarea modului de organizare a pazei și respectarea consemnului general și a consemnului particular al postului de către agenții de pază, pe raza de competență.

Au fost verificate 5 obiective asigurate cu pază umană, iar în urma verificărilor, unul dintre agenții de pază a fost depistat sub influența alcoolului.

Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor și bunurilor, cu avertisment, urmând să fie sesizat Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, în vederea inițierii demersurilor pentru retragerea atestatului de pază, având în vedere că cel în cauză se află la a doua abatere în ultimele trei luni.

Foto descriptiv: Editie de Vrancea

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90