930×122 CAPRA 5

verificări poliție

Un oltean a ieșit la plimbare cu buldoexcavatorul prin Ștefănești, fără permis

În cursul zilei de vineri, 27 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Olt, care conducea un buldoexcavator, pe raza localității Ștefănești, fără a poseda permis de conducere, corespunzător categoriei din care vehiculul face parte.

Citiți și: Razie pe autostradă! Polițiștii au făcut ,,măcel”

Totodată, din verificări a reieșit faptul că buldoexcavatorul i-a fost încredințat, spre a fi condus, de un bărbat de 35 de ani, tot din județul Olt.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 335, alin. 1 și 3 din Codul Penal privind conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv încredinţarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane fără permis de conducere.

Citiți și: Adolescent plasat în carantină în Ilfov, prins de polițiști la plimbare prin Pitești

Un alt șofer a fost prins, ieri, de polițiștii rutieri conducând fără permis de conducere. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 34 de ani, din Blăgești, județul Bacău, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat, pe DN 7, pe raza localității Drăganu, un tânăr de 18 ani, din Bolintin Vale, județul Giurgiu, care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, din verificări s-a stabilit că autoturismul nu era înmatriculat sau înregistrat, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal.

SANCȚIUNI APLICATE DE POLIȚIȘTI

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au aplicat peste 360 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 13 permise de conducere și au fost retrase 18 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv: PresaSM

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3