Donaris 930 x 122

alina manea

Alina Manea: „Fac o plecăciune în fața dascălilor noștri, oferindu-le răsplata pe care o merită”

Mesajul inspectorului general al județului Argeș, Alina Manea, cu prilejul Zilei Mondiale a Educației.

Citiți și: Șefa IȘJ Argeș, despre școlile profesorilor nevaccinați: ”Vom controla orele online!”

„În calendarele din lumea întreagă, 5 octombrie poartă semn nobil, de carte. Sfințenia și lumina cărții ne ating și ne fac mai buni pe noi toți, amintindu-ne, o dată în plus, de măiestria celor care fac ca visurile noastre să se înfăptuiască: educatori, învățători, profesori.

După cei care ne-au dat viață, dascălii sunt oamenii care ne sunt neîndoielnic cei mai dragi. Sunt oamenii care, cu pasiune și migală, cu responsabilitate și profesionalism, modelează caracterul și educația fiecăruia dintre noi.

Citiți și: Exclusiv. Primul interviu al Alinei Manea în calitate de Inspector Şcolar General

Sărbătoarea Zilei Mondiale a Educației îmi oferă prilejul de a le mulțumi tuturor celor implicați în procesul educațional al tinerilor pentru dăruirea și pasiunea pe care o au în educarea și formarea tinerilor noștri.

Profesorul ne este alături în călătoria conștientă către sine, în drumul spre versiunea noastră cea mai bună, având puteri nebănuite, capacitatea de a transforma fiecare zi într-o experiență întemeietoare și de a adăuga sens existenței noastre. În acest mod, actul învățării devine durabil, educația ne îmbogățește cu noi competențe și idealuri, școala se redimensionează ca spațiu al virtualităților infinite.

FĂRĂ PROFESORI NU POT EXISTA CONDUCĂTORI DE STAT

În Japonia, singura categorie profesională pentru care există derogarea de a face plecăciuni în fața împăratului este cea a dascălului. Asta pentru că împăratul consideră că, fără profesori, nu pot exista conducători de stat.

Fac o plecăciune în fața dascălilor noștri, colegii mei, oferindu-le răsplata pe care o merită.

La mulți ani, dragi colegi, educatori, învățători, profesori, să rămâneți sănătoși, curajoși, încrezători! La mulți ani tuturor celor care fac ca școala argeșeană să crească, să înregistreze rezultate remarcabile, să se racordeze permanent la Saeculum și să dea dovadă de reziliență!”

[555x222px]BlackFriday_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441