930×122 CAPRA 5

lalele

claudiu_simfonica_037

Anul acesta ajungem la a 37-a ediţie a „Simfoniei Lalelelor”. Vezi când ar putea avea loc evenimentul!

Autorităţile locale din Piteşti au început încă de anul trecut pregătirile pentru ediţia cu numărul 37 a „Simfoniei Lalelelor”, ediție care va avea loc în primăvara acestui an. Astăzi a fost făcut şi un anunţ privind posibila perioadă de desfăşurare a evenimentului.

Citiți și: Ceva nemaivăzut în România a apărut la Pitești!

Astfel, ediţia din acest an a „Simfoniei” ar putea fi organizată de Florii, la jumătatea lunii aprilie (de altfel, până acum „Simfonia” s-a suprapus în proporţie de 60% cu perioada Floriilor). Pentru ediţia din acest an intervalul cel mai probabil de desfășurare este 11-13 aprilie. În funcţie de vreme, intervalul poate fi modificat.

Anunţul a fost făcut de primarul Tudor Pendiuc, care a mai spus că o echipă din Primărie lucrează pentru ca perioada „Simfoniei Lalelelor” să fie inclusă în pachetele turistice pe care le promovează agenţiile de turism din judeţul Argeș.

Citiți și: Șoc! Pendiuc scapă de condamnare!

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90