930×122 CAPRA 5

furt lemne

ARGEȘ: LEMNE FURATE CU MACARAUA

Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au acționat mar’i , în localitatea Corbi, pe linia combaterii sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au depistat un bărbat de 57 de ani, din Vlădești, care transporta, cu un ansamblu auto format din autoutilitară cu macara și remorcă, cantitatea totală de 38,73 mc de material lemnos, fără documente legale de proveniență.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform Legii nr.46/2008, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Domnești.
De asemenea, ansamblul auto, folosit la transportul materialului lemnos, a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor.

Citiți și: Argeș: Un nou transport ilegal de lemne capturat de polițiști!

 

Tot marți, polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Domnești au acționat pentru prevenirea delictelor silvice, ocazie cu care au depistat un tânăr de 22 de ani, din Domnești, care transporta cu o autoutilitară, pe raza localității de domiciliu, 3,5 mc de material lemnos, fără documente legale de provenienţă şi transport.
Tânărul a fost sancționat contravenţional, conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare totală de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanţilor Ocolului Silvic Domnești.

Citiți și: Anunț important privind prețul lemnelor de foc!

Supernova_2022_christmas_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

570×90 MAIA