930 x122 grota rece

furt lemne

Argeș: Un nou transport ilegal de lemne capturat de polițiști!

În ziua de marți, 22 noiembrie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat de 43 de ani, din Dârmănești, care conducea un autocamion specializat în transportul de material lemnos pe DN 73C, pe raza orașului Mioveni.

Citiți și: Argeș. Furtul de lemne ustură la buzunare! Amenzi de aproape 1 miliard lei vechi

Potrivit IPJ Argeș, din primele verificări, s-a constatat că materialul lemnos aflat în mijlocul de transport nu corespunde cu fotografiile înregistrate în aplicația SUMAL 2.0.

În urma evaluării materialului lemnos, cu sprijinul unui specialist silvic, s-a constatat că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 11,535 mc, lemn de lucru de esență fag.

Citiți și: Argeş: Amendă cu multe zerouri la o firmă de prelucrare a lemnului

 

Întrucât cantitatea de material lemnos transportată depășea limita de 10 mc, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 68, alin.2 ind.1 din Lg 46/2008, iar autocamionul a fost indisponibilizat în vederea cercetărilor, mai transmite sursa citată.

De asemenea, materialul lemnos a fost predat în custodia reprezentanților Ocolului Silvic Domnești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90