EcoMoto 930×122

furt lemne

Continuă acțiunile pentru combaterea neregulilor silvice, în Argeș

În cursul zilei de ieri, 20 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, împreună cu specialiștii Biroului Garda Forestieră Județeană Argeș din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, au efectuat un control la o firmă din localitatea Albeștii de Muscel, având ca obiectiv combaterea sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale.

Citiți și: Argeș. Furtul de lemne ustură la buzunare! Amenzi de aproape 1 miliard lei vechi

În urma verificărilor efectuate, agenții au constatat că, societatea deținea în plus peste 7 mc de material lemnos fără documente de proveniență.

Ca urmare a celor constatate, a fost aplicată o amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Câmpulung.

Citiți și: Argeș: Pădurar, complice la furturi de lemne din pădure

Vă reamintim că, în urmă cu aproximativ o săptămână, polițiștii din Argeș au confiscat peste 130 de metri cubi de material lemnos, în urma unor acțiuni de verificare.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90