930×122 CAPRA 5

furt lemne

Tânăr de 18 ani, prins fără permis și cu mașina plină cu lemne furate

În cursul zilei de ieri, 10 octombrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un tânăr de 18 ani, din Nucșoara, care conducea o autoutilitară pe DJ 731, pe raza localității Corbi, în timp ce transporta material lemnos.

Citiți și: Argeș. Furtul de lemne ustură la buzunare! Amenzi de aproape 1 miliard lei vechi

Din verificări, s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere, fapt pentru care în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

De asemenea, pentru materialul lemnos transportat, acesta nu deținea documente legale de proveniență sau însoțire a transportului.

Citiți și: Argeș: Pădurar, complice la furturi de lemne din pădure

Materialul lemnos a fost evaluat de un specialist silvic la cantitatea de aproximativ 3 metri cubi, lemn foc de esență rășinoase.

Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2020 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos, în valoare de aproximativ 750 de lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Domnești.

Foto descriptiv: Ziarul de Vrancea

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90