NOR CURIER 930X122

furt lemne

Hoții de lemne fac ravagii în Argeș!

Hoții de lemne fac ravagii în Argeș! Ninge cu amenzi pentru cei care se încălzesc cu lemne furate.

Citiți și: Argeș. Furtul de lemne ustură la buzunare! Amenzi de aproape 1 miliard lei vechi

În ziua de 19 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un bărbat de 34 de ani, din Corbi, care transporta material lemnos, cu un autoturism, fără a deține documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

În urma verificărilor, cu sprijinul unui specialist silvic, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 0,3 mc de material lemnos.

Citiți și: Argeş: Amendă cu multe zerouri la o firmă de prelucrare a lemnului

Ca urmare a celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Domnești, transmite IPJ Argeș.

De asemenea, tot în cursul zilei de luni, 19 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au depistat un bărbat de 48 de ani, din Poienarii de Argeș, care transporta material lemnos, cu un atelaj hipo, fără a deține documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

În urma verificărilor, cu sprijinul unui specialist silvic, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 1 mc de material lemnos.

Și în acest caz bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Șuici.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90