Donaris 930 x 122

furt lemne

Continuă furtul de lemne în pădurile Argeșului

Polițiștii argeșeni continuă activitățile pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice pe raza județului.

Citiți și: Argeș. Furtul de lemne ustură la buzunare! Amenzi de aproape 1 miliard lei vechi

Astfel, în cursul zilei de ieri, 10 ianuarie a.c, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești, care acționau pe raza de competență, au depistat un bărbat de 53 de ani, din Pietroșani, care transporta aproximativ 3 mc de material lemnos, cu un ansamblu de vehicule, pe raza localității de domiciliu, fără a deține documente de proveniență sau însoțire a transportului de material lemnos.

Tot ieri, un alt bărbat, în vârstă de 43 de ani, a fost prins de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr transportând aproximativ 0,4 mc de material lemnos, cu un atelaj hipo, pe raza localității Stoenești, fără a deține documente de proveniență sau însoțire a transportului de material lemnos.

Citiți și: Argeș: Pădurar, complice la furturi de lemne din pădure

Ca urmare a celor constatate, bărbații au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Domnești.

Foto descriptiv: Alba24

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90