New Profesional Consult 930 x 122

furt lemne

Furt de lemne în Argeş. Captură importantă a jandarmilor argeşeni

În cursul nopții trecute, jandarmii argeșeni care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat pe raza comunei Merișani, pe un drum forestier, un autocamion de transport cu remorcă încărcat cu material lemnos.

Citiți și: Furtul de lemne din pădurile județului, la ordinea zilei!

 

Citiți și: Argeș: Căruţe încărcate cu lemn furat, oprite de polițiști

 

Jandarmii au procedat la identificarea celor două persoane, care se aflau în autocamion, și verificarea documentelor care însoțesc transportul. A reieșit faptul că materialul lemnos nu avea documente de proveniență și de transport, fapt pentru care, pe numele celor doi bărbați din Berevoiești au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport ilegal de material lemnos.

Documentele intocmite, faptuitorii si mijloacele folosite la comiterea faptei au fost predate organelor de cercetare ale politiei judiciare, iar cantitatea de aproximativ 21 metri cubi lemn stejar a fost ridicată în vederea confiscării și lăsată în custodia lucrătorilor Ocolului Silvic Domnești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441