930 x122 grota rece

furt lemne

Furt de lemne în Argeş. Captură importantă a jandarmilor argeşeni

În cursul nopții trecute, jandarmii argeșeni care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat pe raza comunei Merișani, pe un drum forestier, un autocamion de transport cu remorcă încărcat cu material lemnos.

Citiți și: Argeș. Furtul de lemne ustură la buzunare! Amenzi de aproape 1 miliard lei vechi

 

Citiți și: Argeș: Pădurar, complice la furturi de lemne din pădure

 

Jandarmii au procedat la identificarea celor două persoane, care se aflau în autocamion, și verificarea documentelor care însoțesc transportul. A reieșit faptul că materialul lemnos nu avea documente de proveniență și de transport, fapt pentru care, pe numele celor doi bărbați din Berevoiești au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport ilegal de material lemnos.

Documentele intocmite, faptuitorii si mijloacele folosite la comiterea faptei au fost predate organelor de cercetare ale politiei judiciare, iar cantitatea de aproximativ 21 metri cubi lemn stejar a fost ridicată în vederea confiscării și lăsată în custodia lucrătorilor Ocolului Silvic Domnești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90